PuurContact?

 


Waarom PuurContact?Écht contact hebben met jezelf en anderen is de basis voor het maken van keuzes, tevreden zijn en effectief samenwerken

Contact in z’n puurste vorm is oprecht en helder, van mens tot mens, zonder dubbele bodem of verborgen agenda. Het zorgt voor zingeving en verbinding, het is één van de mooiste dingen die je als mens kunt ervaren. Toch lukt het vaak niet om ‘in contact te zijn of te blijven’. 

Contact is namelijk ook spannend en kwetsbaar, veel mensen vinden het ingewikkeld. Het vraagt om eerlijkheid naar jezelf, wat niet altijd even leuk is. Het vraagt om risico nemen richting de ander, omdat je vaak niet zeker weet of de ander er wel voor open staat.
Echt contact aangaan vraagt moed van jou, en van de ander. 

Het gebrek aan contact is vaak een van dé redenen waarom mensen niet meer tevreden zijn en waarom relaties en samenwerkingen stroef verlopen. Ik wil verandering brengen in de manier waarop mensen (in organisaties) contact maken. Daarom ben ik PuurContact gestart.


Wat bedoel ik met contact?

Contact met jezelf

Contact met jezelf is jezelf serieus nemen, met alles wat er in je omgaat. 

Je bent eerlijk naar jezelf over je wensen en grenzen en je spreekt die uit. Je kent je diepste drijfveren en ambities, je weet waar je voor staat en waar je goed in bent, en je handelt daar ook naar. Je kent je talenten en zet die in, je weet ook wat je (nog) niet kunt en je accepteert dit, of je gaat het juist leren.

Je realiseert je dat jouw lichaam meer is dan alleen jouw hoofd. Signalen die je lijf en emoties aangeven, zoals spanning, irritatie of enthousiasme neem je serieus zonder dat je jezelf er in verliest. 

Als je in contact bent met jezelf maak je jezelf niet groter dan je bent, maar zeker ook niet kleiner: je waardeert jezelf en je bent er van overtuigd dat je er helemaal en onvoorwaardelijk mag zijn. 

Contact met anderen

In contact met anderen neem je hen net zo serieus als jezelf, met alles wat er is. 

Door echt te luisteren naar wat de ander zegt en jezelf open en eerlijk te uiten, ontstaat er verbinding. Ongelijkheid en verschillen worden erkend en benut zodat gelijkwaardigheid ontstaat. Er is ruimte om elkaar (scherp) aan te spreken, omdat de basis veilig is.

Nieuwsgierigheid en oprechte empathie vormen de kern van het contact. Je durft alles van jezelf helemaal te laten zien aan de ander. Waar je trots op bent en ook waar je schaamte bij voelt, omdat je geaccepteerd wordt.

In contact met anderen ervaar je steun, inspiratie en kracht. Je staat er niet alleen voor, je staat samen sterk. 

Frank Wienen - PuurContact


Contact met Frank

 

Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. 

Je kunt me bellen, een bericht sturen via Whatsapp of een e-mail sturen. 

Je kunt me hiernaast ook direct een bericht sturen, ik neem dan snel contact met je op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Waar wil je contact over?

  Jouw Bericht

  Scroll naar top
  Chat openen
  1
  Stel je vraag via Whatsapp
  Hi,

  contact via Whatsapp, lekker makkelijk :) Wat kan ik voor je doen?

  Groet, Frank